Početna

Posjetite našu facebook stranicu:

Naša kuća, sa predivnim pogledom na plavi Jadran, nalazi se u mirnom dijelu Rogoznice (Lozica IV) koji je odličan za pravi kvalitetan odmor. Našim gostima nudimo udoban smještaj u 6 dobro opremljenih apartmana različitih veličina (mali za 2 osobe, studio za 3-4 osobe i veliki za 4 osobe sa odvojenom spavaćom sobom). Svi naši apartmani su prozračni, svijetli i ukusno namješteni. Svaki apartman ima zaseban ulaz, terasu, besplatni internet (Wi-Fi), klima uređaj, kupaonu sa tušem i potpuno opremljenu kuhinju. Na svakoj terasi se nalazi stol sa stolicama i suncobran. Ručnici i posteljina, sapun, kuhinjska krpa i spužva za pranje posuđa se dobiju u svakom apartmanu.

Besplatan privatni parking uz kuću je namijenjen našim gostima. Stjenovita plaža, kao i plaža sa kamenčićima, sa kristalno čistim morem se nalaze par minuta hoda od naših apartmana. Imamo i privatni izbetonirani dio na stjenovitoj plaži koji je namjenjen za našim gostima ukoliko ga žele koristiti. Nedaleko od betonskog platoa na plaži, nalazi se kafić gdje možete uživati u jutarnjoj kavi ili se u rashladiti tijekom vrućeg dana sa sladoledom, svježim sokom ili hladnim pivom.

Centar grada, s mnogo ugodnih restorana, caffe-barova, trgovina i aktivnosti za djecu je udaljen oko 2 km. Za 20-tak minuta ugodne šetnje uz more možete stići do centra. Naročito je prijatna šetnja tijekom prekrasnog zalska sunca. Svježi kruh se dostavlja svakog jutra na isto mjesto u blizini kuće (2 minute hoda).

Mi boravimo u prizemlju kuće što znači da smo dostupni 24 sata dnevno i uvijek se trudimo i dajemo sve od sebe da pružimo ugodan boravak našim gostima. Radi našeg gostoprimstva i udobnosti naših apartmana mnogi gosti nam se vraćaju iz godine u godinu i preporučuju nas drugima.

Osim odmora i kupanja, Rogoznica i njena okolica nude obilje drugih aktivnosti i znamenitosti. Dva prekrasna nacionalna parka, Kornati i Krka, nalaze se nedaleko od Rogoznice i svakako su vrijedni posjete. Također možete posjetiti prelijepe dalmatinske gradove poput Trogira (20 km), Splita (55 km), Primoštena (5 km) i Šibenika (35 km) koji imaju puno toga za ponuditi. Zračna luka Kaštela (Split) je udaljena 28 km od naše kuće.

Za mlade, a i sve one koji se još uvijek osjećaju mladima, nude se diskoteka u Marina Frapa (Rogoznica) kao i noćni klub Aurora, jedan od najpoznatijih disko-barova na jadranskoj obali. Za avanturiste se nudi između ostalog rafting na rijeci Cetini blizu grada Omiša.

Dobrodošli u Apartmane "Ines" u Rogoznici!

Vaša udobnost je naš cilj!